Er is een nieuwe blog geschreven!

Nieuw op school

We hebben het allemaal meegemaakt. Na jaren studeren begin je op jouw nieuwe werkplek. Dit vind iedereen spannend, maar je moet er niet bang voor zijn. In deze blog lees je wat jij zou kunnen doen om de eerste kennismaking positief te laten verlopen. Zie wat je al goed doet en neem de tips mee voor de volgende keer dat jij op een nieuwe werkplek gaat beginnen. Heb jij misschien nog extra tips die we toe kunnen voegen?

Klik hier om naar de blog toe te gaan!

Bron foto: Theme Blaskan WordPress
Bron foto: Theme Blaskan WordPress
Bron foto: Wuestensigel Flickr
Bericht van de administrator: Vind ons op Instagram! Sinds kort zijn wij naast Twitter en Facebook ook terug te vinden op Instagram. Dit account zullen wij gebruiken om jullie op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op dit blog en nieuwe weetjes, tips en artikelen over de kunst van het lesgeven en coachen. Credits photo: Wuestenigel …
Bron foto: NEC Corporation of America Flickr
Bericht van de administrator: Inhoudelijke updates Naast de technische keuze's die gemaakt moeten worden, zijn we tegelijkertijd bezig om de pagina's ook inhoudelijk aan te passen. Zoals je nu nog kunt zien op de oude pagina's die nog niet bijgewerkt zijn, bevatten ze veel tekst, met nog kloppende inhoud, maar past dat niet bij onze nieuwe stijl. …