Deze pagina is de thuisbasis voor alle andere kittenpagina’s die op mijn blog staan. Zelf ben ik al jaren kattengek, maar ook sinds 5 jaar een pleeggezin voor gevonden kittens. Waar ik eerder dacht al veel van katten te weten, ben ik er de afgelopen jaren achter gekomen dat er nog zoveel meer te leren valt!

Nieuwschierig Kitten

Elke kitten kan je weer wat nieuws leren, of het over zijn gezondheid gaat, over zijn socialisatietraject of over welk nieuw baasje het beste bij hem past. Dat is het mooie van een pleeggezin zijn. Het dankbare is de dag dat je de kitten mee kan geven met super blije baasjes, die dan ook meestal van ongeduld staan te trappelen. En dan heb ik het over volwassen mensen, laat staan de kinderen!

De kittens die wij namens het dierentehuis opvangen, zijn kittens die vaak buiten gevonden zijn en dus geen goede start van hun nog jonge leven gehad hebben. Hierdoor zijn ze vaak gestrest, bang en/of ziek. Op deze blog delen wij onze verhalen over de avonturen die we meemaken met onze pleegkittens, waarbij wij het liefste de uitdaging aangaan om de extreem schuwe/agressieve kittens te socialiseren. Dit levert vaak hilarische, pijnlijke, mooie momenten op. Met soms ook een traan wanneer het eindelijk lukt om een kitten sociaal te krijgen en er een baasje bij te vinden die geduldig genoeg is om een intense band met zo’n beestje op te bouwen.

Daarnaast willen wij ook onze foto’s, filmpjes en berichten delen om even ontspannen te kunnen lachen. Want wat ze ook meemaken, het blijven kleintjes die vaak de grootjes streken uit kunnen halen! Deze linken wij aan ons Youtube kanaal, waar je je eventueel via deze link op kan abonneren. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer we een nieuw filmpje online gezet hebben!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je hieronder of het artikel reageren. Mocht je graag jouw foto, filmpje of verhaal gepubliceerd hebben dan kan dat ook! Je bent vrij om gebruik te maken van het contactformulier.

goin up