De wereld van het internet wordt steeds groter en drukker. Alles kan, zolang het maar vernieuwend, groot en druk is. Ondertussen wordt er zoveel reclame gemaakt, dat het af en toe onmogelijk is om op een site de tekst te vinden die je zoekt.

Daar wil ik dus wat aan doen! De opzet van deze slimmerdanik.nl is simpel. Ik wil dat iedereen hier makkelijk zijn of haar weg kan vinden en zich niet overloaded met informatie voelt. Hier moet je het idee hebben dat je alleen maar ziet wat je nodig hebt!

Ik schrijf over onderwerpen waar ik ervaring mee heb. Dat is over het Onderwijs en Defensie. Bij elk onderwerp op de navigatiebalk vindt je een artikel terug. Dus maar één artikel per pagina. Op deze pagina staan ook alle reacties die door de lezers geplaatst zijn. Deze pagina’s worden regelmatig aangevuld met nieuwe ontwikkelingen over dit onderwerp. De wijzigingen worden ook op de startpagina weergegeven, zodat je gelijk kan zien wat er gewijzigd of toegevoegd is. Het aantal artikelen op deze site zal blijven groeien en daardoor zal deze site een steeds grotere bron van informatie worden. Deze site is de groeiende informatiebank, maar werkt nauw samen met ons Facebook en Twitteraccount waar bijna dagelijks relevante artikelen en verwijzingen gepubliceerd worden. Voel je vrij om je voor ons account aan te melden.

Deze site is een plaats waarbij mensen met dezelfde interesses elkaar kunnen ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen. Een plaats waar je oplossingen, tips en tools kunt vinden voor je lesvoorbereiding, spreekbeurt of (individuele) coaching.


Via deze weg wil ik je veel leesplezier toewensen en voel je vrij om te reageren op de artikelen, in het forum of het contactformulier te gebruiken wanneer je vragen of opmerkingen hebt.

 

goin up